Danza para trascender




Danzar es acercarse a la naturaleza última de las cosas.

Vibración y armonía son la esencia de la creación.

TransDanza

TransDanza
la Danza es la vía más rápida y natural para el Éxtasis

22 ago 2008

dansa i conciència

DANSA I CONCIÈNCIA CORPORAL

-DANSA DEL VENTRE-



Parlem de Dansa del Ventre, (i no de Dansa Oriental), ja que ens referim a la dansa natural i espontània, que sorgeix del nostre interior, disposades a sentir i compartir el que sentim.

Les danses tradicionals de totes les cultures tenen elements d´aquest estil, manifestant amb el cos sentiments i sensacions.


Les tradicions orientals han desenvolupat especialment aquests tipus dansa, amb la sofisticació i meticulositat que carateritza la seva riquesa cultural.

Relaxem la cadera, base de la columna vertebral, permetent que l´energia vital flueixi lliurement. Gestos subtils, íntims, amb joc d´articulacions i muscultura interna.

A les nostres classes de Dansa del Ventre desenvolupem aquesta expressió dinàmica que ens sensibilitza i estimula la notra pròpia naturalesa trobant les arrels dels moviments de les danses orientals i d´altres cultures.

Petites coreografies d´aprenentatge i presa de contacte amb aquest moviment intuitiu, que d´aquesta manera queda integrat i a la nostra disposició per una millor expressió emocional i creativa.

Estimulant el bon funcionament i equilibri de la salut física, emocional i mental.
Investigant i gaudint el nostre propi cos i les seves possibilitats.





Trans Dance

Trans Dance